Menu

Priopćenje za javnost

Grad Varaždinske Toplice radi sve što je u njegovoj mogućnosti kako bi se što prije sanirale štete tragičnog događaja u kojem je u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima došlo do urušavanja stambenog objekta u Radićevoj ulici na kućnom broju 7. Radi se na što žurnijem uklanjaju urušenog objekta kako bi se prometnica što prije stavila u funkciju. Ono što je još važnije radi se i na zbrinjavanju osoba koja su ostale bez krova nad glavom.

– Grad Varaždinske Toplice plaćat će najam obitelji s djetetom koja je zbog eksplozije i urušavanja objekta ostala bez svog stana. Također, što hitnije prikupit ćemo sredstva i osigurati im osnovne potrepštine za život – potvrdila je gradonačelnica Varaždinskih Toplica Goranka Štefanić.

Štefanić je ujedno najavila prikupljanje sredstava kako bi se obnovio ili nanovo izgradio objekt i osigurao stambeni prostor za one koji su ostali bez svojih stanova. Dio sredstava osigurat će se kroz proračun, a poziva gospodarstvenike i ostale da se priključe akciji prikupljanja sredstava.

– Dovoljan je jedan trenutak da praktički ostanete bez svega što ste kroz život stvarali. Nažalost, upravo se to dogodilo našim sugrađanima koji nas sada trebaju više nego ikada. Vrijeme je da svi zajedno pokažemo solidarnost i da priskočimo u pomoć onima kojima to u ovom trenutku zaista treba – poručila je Štefanić.

1 — 3
2 — 3
3 — 3
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
09.11.2016
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content