Menu

PRIREDBA DOBRODOŠLICE ZA PRVAŠIĆE

Prvi je dan nastave u topličkoj školi započeo priredbom dobrodošlice za prvašiće i njihove roditelje. Prigodnim se govorom na početku svečanosti svim prisutnima obratila ravnateljica Goranka Štefanić te zaželjela dobrodošlicu prvašićima, njihovim roditeljima i svim ostalim učenicima, učiteljima i djelatnicima škole. Upoznala je učenike i roditelje s razrednicima i učiteljima svih nastavnih predmeta te zaželjela učenicima uspješnu godinu i poručila im neka budu ustrajni u radu.
Raznolik i kreativan program, koji su pripremili učenici 5.a i 5.b razreda sa svojim učiteljicama razredne nastave, najmlađima je prikazao kako je upravo đačko doba najljepše doba života. Petaši su pokazali svoje vještine u recitiranju, sviranju, pjevanju i glumi.
Predsjednica Društva „Naša djeca“ Varaždinske Toplice podijelila je crtančice za prvašiće te pozvala prvašiće, a i ostale učenike na daljnju suradnju i uključivanje u aktivnosti „DND“. Uspješnu školsku godinu đacima prvacima zaželio je i zamjenik gradonačelnice Varaždinskih Toplica uz prigodni dar – slikovnicu.
Na kraju su svečanosti učiteljice prvih razreda prozvale svoje đake prvake u školskoj godini 2018./2019., a svi su ih prisutni pozdravili i ohrabrili pljeskom.

1 — 3
2 — 3
3 — 3
11.09.2018
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content