Menu

Priredbom dobrodošlice za prvašiće u topličkoj školi započela je još jedna nastavna godina

I ove su godine đaci prvaci s radošću dočekani u našoj školi. Svoje đačko putovanje započelo je ukupno 32 prvašića, a prigodnim se govorom na početku svečanosti svim prisutnima obratila ravnateljica Goranka Štefanić. Prvašićima, ali i svim ostalim učenicima, učiteljima i djelatnicima škole zaželjela je dobrodošlicu, sretan i uspješan početak školske godine, a roditeljima puno strpljenja u odgoju. Poseban pozdrav dobrodošlice uputila im je i gradonačelnica Grada Varaždinske Toplice Dragica Ratković koja je prvašićima donijela i reflektirajuće prsluke kako bi bili što sigurniji u prometu.
U nastavku su za đake prvake kratki prigodni program izveli učenici 5.a i 5.b razreda, a pripremile su ih Mirela Glavnik i Natalija Bešenić, njihove dosadašnje učiteljice koje su s velikim osmijehom na licu dočekale i svoje nove đake. Osim što što su prvašići uživali u priredbi dobrodošlice, uzbuđenje nisu krili niti kada su bili prozvani u svoj razred. Uz pljesak ohrabrenja svojih roditelja učiteljice Mirela i Natalija odvele su ih do razreda gdje su nastavili upoznavanje škole, razreda i novih prijatelja.
U OŠ Antuna i Ivana Kukuljevića ove je godine u 1.a razred upisano 16 učenika (učiteljica Mirela Glavnik ), u 1.b razred 15 učenika (učiteljica Natalija Bešenić), a u PŠ Petkovec upisan je 1 prvašić (učiteljica Mateja Pantaler). Od ukupnog broja prvašića 3 su učenika iz Ukrajine.

Tekst: Sanja Habek

1 — 5
2 — 5
3 — 5
4 — 5
5 — 5
11.09.2023
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content