Menu

Prva pomoć za najmlađe

Gradsko društvo Crvenog križa Novi Marof povodom obilježavanja Svjetskog dana prve pomoći ( rujna) provodilo je edukativnu radionicu „Prva pomoć, prava pomoć“ namijenjenu djeci u dobi od 4-6 godina s ciljem promoviranja važnosti prve pomoći, osvještavanja i poticanja na učenje prve pomoći već od najmlađe dobi i razvijanja osjećaja humanosti i solidarnosti u zajednici.

S obzirom da je tema ovogodišnjeg Svjetskog dana prve pomoći stavila naglasak na prvu pomoć u slučaju prometne nesreće djeca su kroz radionicu usvojila znanja o sigurnosti u prometu, izbjegavanju opasnih situacija i mogućih ozljeda, upoznali su se sa sadržajem torbice prve pomoći i naučili osnovne korake u pružanju prve pomoći kod lakših ozljeda.

U radionici je sudjelovalo 150 djece, polaznika 4 dječja vrtića s područja djelovanja Gradskog društva Crvenog križa Novi Marof (Novi Marof  i  Bambi iz Novog Marofa, Leptirić Ljubešćica, Tratinčica Varaždinske Toplice) te  igraonica Gradske knjižnice i čitaonice Novi Marof  i  Društva Naša djeca Novi Marof.

1 — 5
2 — 5
3 — 5
4 — 5
5 — 5
18.09.2018
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content