Menu

Prvi i drugi razredi topličke škole na terenskoj nastavi

Prvašići topličke škole su sa svojim učiteljima Jozom Rajičem i Mirjanom Bartolić posjetili PŠ Petkovec. Krenuli su ispred škole u jutarnjim satima te su pješice nastavili prema Petkovcu. Putem su proučavali biljke, tragove životinja i pogađali što će se pojaviti kroz okno tunela. Nakon vesele i poučne šetnje u PŠ su ih nestrpljivo dočekali  učenici školice u Petkovcu. Nakon zajedničkog ručka uslijedilo je veselo druženje,sportske igre,ples i pjesma.

I učenici drugih razreda bili su na terenskoj nastavi ˝Putujemo vlakom˝ pod vodstvom učiteljice Branke Piplek, Mirele Glavnik i Jelice Korotaj. Na putovanje su krenuli autobusom iz smjera Varaždinskih Toplica do Turčina. U Turčinu su nastavili  putovanje vlakom sve do Novog Marofa. Iz Novog Marofa do Varaždinskih Toplica putovali su autobusom. Na taj su način učili i ponavljali o prometu,prometnim sredstvima te o ponašanju o prometu.Učenici su sami kupovali karte,tražili vrijeme polaska i odlaska autobusa/vlaka na voznom redu te učili kako se pristojno ponašati u prijevoznim sredstvima.

1 — 5
2 — 5
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
3 — 5
4 — 5
5 — 5
08.06.2017
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content