Menu

SANJA PILIĆ, POZNATA DJEČJA SPISATELJICA, NA LITERARNOM DRUŽENJU U TOPLIČKOJ ŠKOLI

Jedna od najomiljenijih i najnagrađivanijih spisateljica suvremene dječje književnosti Sanja Pilić posjetila je u utorak, 28.veljače, topličku školu i održala literarno druženje sa svim učenicima škole. Njena su djela uvrštena na lektirne popise za 3., 5. i 8. razred, a djeca ih vrlo rado čitaju jer su prožeta humorom i igrom.

Svojom spontanošću i ljubaznošću oduševila je i malu (niže razrede) i veliku (više razrede) publiku. Osim što je učenicima predstavila svoje nove knjige, spisateljica je govorila o svojoj prošlosti, prisjetila se svoje poznate majke Sunčane Škrinjarić, svoje djece, unuka i svega što ju je potaknulo na pisanje. Ispričala je i razne anegdote iz svojega života.

Spisateljica je odgovarala na brojna pitanja koja su joj učenici postavili,a na kraju ih je pozvala u knjižnicu gdje su mogli kupiti njezine knjige s posvetom.

Učenicama Novinarske grupe Ivani Prstec (7.a) i Karli Bešenić (7.a) dala je zanimljiv intervju. Naše novinarke zahvalile su joj na lijepom druženju i zaželjele joj puno uspjeha u daljnjem radu.

1 — 5
2 — 5
3 — 5
4 — 5
5 — 5
02.03.2017
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content