Menu

Savjetovanje za poljoprivrednike

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na Savjetovanje za poljoprivrednike „Upravljanje rizicima u poljoprivredi i mogućnosti financiranja poljoprivredne proizvodnje“, koje će se održati u prostorijama Županijske komore Varaždin, 14. ožujka 2017. godine s početkom u 11,00 sati.

Cilj je Savjetovanja informirati poljoprivrednike o mjerama ruralnog razvoja i upravljanju rizicima u poljoprivredi, mogućnostima financiranja poljoprivredne proizvodnje, osigurateljevim pokrićima te nabavki opreme i mehanizacije putem leasinga.

Predstavnici Ministarstva poljoprivrede u prvom dijelu predstavit će najvažnije novine iz Programa ruralnog razvoja RH – Mjere 4 „Ulaganja u fizičku imovinu“ kao i provedbu mjere M17 „Upravljanje rizicima“ s naglaskom na sufinanciranje dijela premije osiguranja. Kroz konkretne primjere i probleme u praksi savjetnici iz društava za osiguranje govorit će o važnosti osiguranja poljoprivredne proizvodnje te o vrstama i načinu osiguranja.

U drugom dijelu Savjetovanja govorit će se o mogućnostima financiranja poljoprivredne proizvodnje kroz programe HBOR-a, poslovnih banaka, kao i nabavke opreme i mehanizacije putem leasinga.

Po završetku Savjetovanja predviđena je mogućnost individualnih razgovora s predstavnicima Ministarstva poljoprivrede, banaka, osiguravatelja, leasing društava i HBOR-a.

Savjetovanje organizira Županijska komora Varaždin u suradnji sa Sektorom za financijske institucije, poslovne informacije i ekonomske analize i Sektorom za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo HGK, a predavači će biti predstavnici Ministarstva poljoprivrede, Udruženja osiguravatelja, Udruženja banaka i Udruženja leasing društava HGK.

Program Savjetovanja

Prijavnica za Savjetovanje – Upravljanje rizicima u poljoprivredi

10.03.2017
Grad Varaždinske Toplice

Ostale Novosti

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content