Menu

Sigurniji u prometu uz Prometnu Učilicu


Radionice Prometne Učilice provedene su 15. i 16. listopada 2018. u informatičkoj učionici topličke škole, a vodili su ih predavač Prometne Učilice uz potporu djelatnika MUP -a koji je zadužen za preventivu. Riječ je o radionici o poznavanju prometnih propisa koju zajednički organiziraju: Nacionalni program sigurnosti cestovnog prometa, Ministarstvo znanosti i obrazovanja i CARnet.

Sudjelovali su svi učenici od 1.do 8.razreda, trajale su jedan školski sat za svaki razred, a slušali su predavanja o važnosti prometne kulture te poznavanja i pridržavanja prometnih propisa za sigurnost.

Teme vezane za sigurnije sudjelovanje djece u prometu obrađene su u obliku kratkih prezentacija i video lekcija na Prometnoj Učilici. S učenicima se prolazilo kroz par nastavnih tema te se izvršila kratka provjera naučenog pa su učenici mogli odmah putem interaktivne internet aplikacije dobiti povratnu informaciju o tome što su naučili.

Osnovni je cilj radionice edukacija učenika o sigurnijem sudjelovanju u prometu  radi smanjenja broja stradalih u prometu.

1 — 2
2 — 2
17.10.2018
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content