Menu

Sklapanje ugovora o dodjeli stipendije

Obavještavamo sve kandidate za dodjelu stipendija Grada Varaždinskih Toplica u dijelu akademske godine 2017/2018. da će sklapanje ugovora o dodjeli stipendije, sa svim studentima koji su ostvarili to pravo, biti održano dana 17. ožujka 2018. godine s početkom u 10,00 sati u Kino dvorani „Ljubelj“ u Varaždinskim Toplicama na adresi Trg slobode 14.

Ljubazno molimo da potpisivanju ugovora pristupe svi studenti koji su, prema sadržaju Liste kandidata (poveznica: www.varazdinske-toplice.hr/javni-natjecaji/) ostvarili pravo na dodjelu stipendija, zajedno sa jednim od roditelja. Studente pozivamo da Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Varaždinskih Toplica dostave broj žiro-računa, ukoliko isti nisu upisali u prijavnom obrascu na kojem su podnijeli zahtjev za dodjelu stipendije te podsjećamo na obvezu dostave zadužnice izdane po jednome od roditelja, potvrđene od strane javnog bilježnika, najkasnije prilikom sklapanja ugovora.

12.03.2018
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content