Menu

Školsko ekipno prvenstvo Varaždinske županije u šahu 2019.

U Areni Varaždin je 18. veljače 2019. održano Školsko ekipno prvenstvo Varaždinske županije u šahu.
Nastupilo je 8 ekipa dječaka i 5 ekipa djevojčica. Kod djevojčica je, kao i prošle godine, bila najbolja ekipa OŠ Maruševec, druga je bila ekipa VI. OŠ Varaždin, a treća ekipa OŠ Ivanec. Djevojčice iz OŠ A. i I. Kukuljevića Varaždinske Toplice bile su četvrte, a igrale su u sastavu: Tina Šebrek, Mia Jurša, Ana Kanešić, Samanta Vudrag i Karla Detelj.

Kod dječaka odvijala se prava drama. Na kraju su tri ekipe imale isti broj bodova, u međusobnim dvobojima odigrale su neriješeno, a o poretku su odlučivali dodatni kriteriji. Najsretnija je na kraju bila ekipa VI. OŠ Varaždin pobijedivši doslovce za dlaku ispred ekipe OŠ Maruševec. Treća je bila ekipa OŠ A. i I. Kukuljevića V. Toplice koja je nastupila u sastavu: Petar Križanić, Petar Kanešić, Luka Lončarić, Mislav Matkun i Leonard Pokos.

Ekipa djevojčica OŠ Maruševec te ekipa dječaka VI. OŠ Varaždin izborile su nastup na Školskom državnom prvenstvu u šahu.

1 — 2
2 — 2
25.02.2019
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content