Menu

SOLIDARNOST NA DJELU

Poštovani građani!

Gradsko društvo Crvenog križa Novi Marof poziva Vas da se pridružite najvećoj sabirnoj akciji Hrvatskog Crvenog križa, ovogodišnjoj 45. sabirnoj akciji „SOLIDARNOST NA DJELU 2017“.

Akcija će se provoditi od četvrtka 12. listopada 2017. do ponedjeljka 16. listopada 2017.  pod motom „Ne dvoji! Za drugog izdvoji!“

GDCK Novi Marof akciju već tradicionalno provodi u suradnji s osnovnim školama na području svojeg djelovanja ( matične i područne škole)  i Srednjom školom Novi Marof, čiji će učenici kao volonteri Crvenog križa, na terenu prikupljati novčana sredstva.

Volonteri Crvenog križa će imati oznaku Hrvatskog Crvenog križa, a za donirani novac uručiti će Vam bon zahvalnosti u vrijednosti 5 kuna.

Osim volonterima Crvenog križa novac možete donirati i :

  • uplatom na žiro račun GDCK Novi Marof IBAN: HR25 23600001101743671
  • u kasicu HCK
  • dolaskom u GDCK Novi Marof

 

Prikupljena financijska sredstva namijenjena su za provedbu humanitarnog programa GDCK Novi Marof i potrebe školovanja djece slabijeg imovinskog statusa.

Građani koji žele donirati hranu ili higijenske potrepštine mogu to učiniti u skladištu GDCK Novi Marof na adresi Kralja Tomislava 16 u Novom Marofu radnim danom od 8.00 – 14.00 sati.

Zahvaljujemo na Vašem sudjelovanju, humanosti, solidarnosti i doprinosu u akciji!

06.10.2017
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content