Menu

Sudionici natjecanja topličke škole za svoj su uspjeh primili priznanja

Ove školske godine održano je 14. Državno natjecanje u poznavanju prometnih propisa – Prometna Učilica na kojem je sudjelovalo čak 46 učenika OŠ Antuna i Ivana Kukuljevića, Varaždinske Toplice od trećeg do šestog razreda. Državno natjecanje organiziralo je Ministarstvo unutarnjih poslova u okviru edukativno preventivnih programa i s ciljem poboljšanja ukupnog stanja prometne sigurnosti te smanjenja broja stradalih djece i mladih u prometu.

Ponosni smo što se među sudionicima ovogodišnjeg natjecanja istaknuo učenik Teo Gluhak, učenik 5.b razreda topličke škole. Teo je u ukupnom poretku zauzeo 28. mjesto te za svoj rad i rezultat ostvaren na Državnom natjecanju dobio pohvalnicu. Njegov je mentor, učitelj Tehničke kulture Stanko Medvedec, za 13. mjesto u ukupnom poretku dobitnik plakete „ Prijatelj djece u prometu“. Pohvalnicu je dobila i škola za 29. mjesto u ukupnom poretku, a preuzela ju je ravnateljica topličke škole Goranka Štefanić.

Veseli nas što je naša škola uključena u edukaciju o prometu i natjecanje te time doprinosi promicanju prometne kulture i poželjnom ponašanju u prometu.

 

Tekst i fotografije: Sanja Habek

20.02.2023
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content