Menu

Sudjelujući u humanitarnim akcijama, učenici topličke škole uče o humanosti, slidarnosti i toleranciji

I ove su godine učenici topličke škole pokazali svoju humanost i veliko srce te otvorili vrata svoje škole za humanitarnu akciju „Socijalna samoposluga“. Akciju su organizirali Franjevački svjetovni red i Franjevačka mladež, a u našoj ju je školi vodila sestra Bonita Kontent.

Cilj je akcije bio darovati živežne namirnice, higijenske potrepštine i druge artikle koji će se u obliku paketa uručiti socijalno ugroženim građanima. Volonteri „Socijalne samoposluge“ su u utorak, 19.prosinca 2017. odvezli prikupljene namirnice i higijenske potrepštine.

Osim u ovoj akciji, u kojoj su radost podijelili sa siromašnima,bolesnima, potrebitima i napuštenima, učenici sudjeluju u projektu Škole za Afriku. Pomažući svojim vršnjacima u Africi, učenici istodobno uče o toleranciji, dječjim pravima, solidarnosti, ali i važnosti obrazovanja za njihov život.

1 — 2
2 — 2
21.12.2017
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content