Menu

Sveti Nikola u topličkoj školi

U utorak, 6.prosinca 2016., u Osnovnoj školi Antuna i Ivana Kukuljevića u Varaždinskim Toplicama i Područnoj školi Petkovec bilo je posebno veselo jer je učenike, kao i svake godine, posjetio sveti Nikola, zaštitnik djece i mornara.

Iako učenici nisu ostavili svoje očišćene čizmice na školskim prozorima, sveti Nikola ih je ipak posjetio jer su cijele godine bili dobri.

Uz pomoć učiteljice Ivančice Svetec i dežurnih učenika posjetio je svaki razred i dijelio učenicima darove. Sveti Nikola nije zaboravio ni svoje imenjake te je čestitao imendan svim Nikolama i Nikolinama.

Učenici su se poklonima obradovali i s velikim ih nestrpljenjem otvorili i počastili se slatkišima.

Sveti Nikola je cijelog života shvaćao da je jedini životni put čovjeka – ljubav prema Bogu i bližnjemu. S tom je ljubavi činio čuda i zbog nje je proglašen svetim. Od našeg sv. Nikole možemo naučiti kako se živi vjera i ljubav, ističu toplički učenici.

1 — 6
2 — 6
3 — 6
4 — 6
5 — 6
6 — 6
08.12.2016
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content