Menu

Terenska nastava sedmih razreda u Istri

U periodu od 5.  do 9. lipnja učenici sedmih razreda boravili su u Poreču. U navedenom vremenu učenici su u pratnji svojih učitelja i razrednika realizirali brojne odgojne, obrazovne, športske i zabavne sadržaje.

U programu  terenske nastave učenici su učili o jeziku u kolijevki glagoljaštva Roču i Humu. Zorno su učili o akropolskim naseljima te posjetili Motovun. Osjetili su dah Mediterana i mediteransku klimu. Promatrali su floru i faunu Istre. Upoznali su antičku baštinu Pule i posjetili Nacionalni park Brijuni. Razgledali su i Eufrazijevu baziliku u Poreču, važan dio kulturne baštine pod zaštitom UNESCO-a.

Zabavne sadržaje imali su u vodenom parku Istralandia, a posjetili su i Rovinj. Dio nastavnih sadržaja realiziran je rješavanjem radnih listića, promatranjem i skupljanjem morskih organizama.

Ovaj zorni i opipljivi oblik realizacije nastavnih sadržaja bilo je vrijedno i korisno iskustvo za učenike i njihove učitelje.

1 — 7
2 — 7
3 — 7
4 — 7
5 — 7
6 — 7
7 — 7
16.06.2017
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content