Menu

TOPLČKI UČENICI NA TERENSKOJ NASTAVI IZ NJEMAČKOGA JEZIKA U BEČU

Učenici topličke škole, koji uče njemački jezik, prošli su petak posjetili Beč, austrijsku prijestolnicu. Terensku je nastavu organizirala učiteljica njemačkoga jezika Mara Malenica koja svake godine, već tradicionalno, vodi učenike u austrijske gradove s ciljem usavršavanja i uporabe njemačkoga jezika u raznim životnim situacijama.

Po dolasku u Beč učenici su imali organiziran razgled grada te su se upoznali sa svim važnijim znamenitostima. Posjetili su Prirodoslovni muzej i Planetarij gdje su pogledali multimedijalnu predstavu o dinosaurima.

Svoje su znanje iz njemačkoga jezika mogli primijeniti u slobodno vrijeme naručujući jela u restoranima i kupujući karte za U –Bahn i vožnju do Pratera, bečkog zabavnog parka.

Učenici su se u Varaždinske Toplice vratili u kasnim noćnim satima veseli, puni dojmova i s tradicionalnim austrijskim čokoladama za svoje najmilije.

1 — 5
2 — 5
3 — 5
4 — 5
5 — 5
06.04.2017
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content