Menu

Toplička škola ima državnog prvaka iz matematike

Na 58.državnom Natjecanju iz matematike, koje se održavalo u Primoštenu od 3. do 5. travnja 2017., učenik 7.b razreda topličke škole Filip Križanić osvojio je 1. mjesto s maksimalnih 50 bodova. Filipov mentor je učitelj matematike Zlatko Čmigović, a Filip je i polaznik Centra izvrsnosti iz matematike.

Osim u matematici, Filip se ove školske godine istaknuo i na natjecanjima iz hrvatskoga jezika, geografije i šaha. Tako je na županijskome Natjecanju iz hrvatskoga jezika osvojio 3. mjesto ( mentorica Sanja Habek), na županijskome Natjecanju iz geografije isto 3.mjesto (mentor Drago Ilić), na županijskome Natjecanju iz šaha osvojio je 1.mjesto,a  na regionalnom Natjecanju iz šaha 2.mjesto (mantor Željko Matkun).

I ostali su učenici topličke škole, ove školske godine, ostvarili izvrsne rezultate na županijskim natjecanjima. Posebno se istaknuo učenik 8.a razreda Lovro Bujanec koji je na Natjecanju iz geografije osvojio 3.mjesto (mentor Igor Derdić), na Natjecanju iz hrvatskoga jezika 8. mjesto (mentorica Ana Lodeta). Na županijskome Natjecanju iz matematike odlično 6.mjesto osvojio je Borna Bešenić, učenik 6.a razreda ( mentorica Nevenka Bareta) i 9.mjesto osvojio je Marko Dvorski, učenik 7.b razreda (mentor Zlatko Čmigović). Na Natjecanju iz povijesti učenik 7.b razreda Luka Dušak osvojio je 5. mjesto (mentor Drago Ilić).

Toplički su učenici sudjelovali i na online kviz natjecanju „Koliko poznaješ Hrvatski sabor?“ te osvojili 11.mjesto,a sudjelovalo je više od 60 škola. Školsku ekipu  predstavljali su učenici Ivan Turkalj ( 6.razred), Ivan Trošeljac (7. razred) i Lovro Bujanec (8. razred). Njihovi zamjenici bili su Lana Košćak (6. razred), Hrvoje Hostnjak (7. razred) i Jelena Vugrinec( 8. razred).Mentor tima naše škole bio je učitelj povijesti Drago Ilić.

Čestitamo svim učenicima i njihovim mentorima na postignutim uspjesima koji su rezultat kvalitetnog rada u OŠ Antuna i Ivana Kukuljevića Varaždinske Toplice.

1 — 3
2 — 3
3 — 3
06.04.2017
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content