Menu

Toplička škola obilježila Dan neovisnosti

I ove su se godine učenici, učitelji i ostali djelatnici topličke škole okupili u holu kako bi obilježili Dan neovisnosti, jedan od važnijih nadnevaka u našoj povijesti.

Obilježivši 8. listopada, svi su se prisjetili značajnosti toga dana za povijest, ali i sadašnjost naše suverene i neovisne zemlje. To je dan konačnog stupanja na snagu odluke o neovisnosti Republike Hrvatske.

Profesor povijesti Drago Ilić održao je prigodno izlaganje uz zanimljivu prezentaciju. Istaknuo je kako bismo svi trebali znati što je sve Hrvatska prošla i pretrpjela da bi danas bila slobodna i suverena država te predložio razrednicima da na satovima razrednika kroz radionice (izrada zastave, grba Hrvatske ili plakata) obilježe Dan neovisnosti. Povijesna je grupa škole, također, izradila plakat na tu temu i izložila ga u holu škole.

Profesor Ilić je na kraju svim prisutnima čestitao Dan neovisnosti Republike Hrvatske.

1 — 3
2 — 3
3 — 3
10.10.2017
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content