Menu

Toplička škola ugostila poznatog kinologa i obilježila Svjetski dan životinja

Topličku je školu 4. listopada posjetio nesvakidašnji gost, pas Medo i njegov vlasnik Zvonko Klen, poznati kinolog. Pas Medo sa svojim je vlasnikom obišao mnoge europske zemlje i postigao uspješne rezultate na natjecanjima u radnoj disciplini. Gospodin Zvonko Klen jedan je od najuspješnijih hrvatskih kinologa, a učenicima nižih i viših razreda je demonstrirao rad sa psom. Istaknuo je i kako je važno dresirati sve pse, a ne samo one koji se natječu. Važnost dresure je bitna jer ne samo da osigurava skladan odnos i vezu između vlasnika i psa, nego je bitna za što usješniju integraciju životinje u socijalnu okolinu.

Budući da se naša škola ove godine uključila u projekt „Svojem psu možete reći sve, osim zbogom!“, ovo je bila jedna od mnogih aktivnosti koje će škola tijekom godine provoditi s ciljem podizanja svijesti učenika, ali i njihovih roditelja o problemu napuštanja pasa.

1 — 4
2 — 4
3 — 4
4 — 4
06.10.2017
Grad Varaždinske Toplice

Ostale Novosti

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content