Menu

Toplički osmaši osvojili 1.mjesto na kvizu znanja u Vukovaru

U sklopu projekta „Posjet učenika osmih razreda Vukovaru“ osmaši topličke škole bili su 10. i 11. studenoga na dvodnevnoj terenskoj nastavi u Vukovaru. U pratnji učiteljice Martine Kuček te učitelja Igora Derdića i Stanka Medvedeca nisu otišli praznih ruku, već su nosili vijenac i lampaše koje su položili na Memorijalnom groblju žrtava Domovinskog rata i Ovčari.
Prvi dan učenici su posjetili Muzej vučedolske kulture, Gradski muzej Vukovar u dvorcu Eltz te su razgledali postav MCDR Vukovar, slušali su i predavanja „Domovinski rat i „Bitka za Vukovar“. Drugi su dan posjetili memorijalne lokacije u Vukovaru i izvan Vukovara.
Posjet je završio Školom mira i kvizom znanja za učenike šest škola u kojem su učenici naše škole osvojili 1. mjesto. Na kvizu znanja školu su predstavljali učenici Antun Kuček i Nikola Bubnjarić.
Učenici su se ponosno vratili iz Vukovara te puni dojmova, ali i s porukom da mir nema alternativu.

Tekst: Sanja Habek

1 — 3
2 — 3
3 — 3
21.11.2022
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content