Menu

Toplički učenici najbolji u županiji u šahu

U Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin održano je, 14.veljače, Županijsko ekipno školsko prvenstvo u šahu. Toplička se škola natjecala u konkurenciji dječaka u sastavu: Filip Križanić (8.b), Hrvoje Hostnjak (8.a), Petar Križanić (4.b), Petar Kanešić (4.b)  i Mislav Matkun (4.b) pod vodstvom trenera Željka Matkuna.

U konkurenciji 14 ekipa naša škola uvjerljivo je osvojila 1. mjesto sa svih 7 pobjeda, od toga čak 6 s maksimalnim rezultatom 4:0  te tako četvrti put zaredom postala prvak županije. Jedini tijesni meč naši su odigrali protiv najvećih konkurenata, ekipe iz PŠ Druškovec, koje su pobijedili rezultatom 2,5:1,5. Iako su ove godine ostali bez dvojice igrača iz prve ekipe,  naša je pomlađena ekipa pokazala da je i dalje najbolja u županiji.

Pobjedom na prvenstvu županije ekipa naše škole izborila je plasman na međužupanijsko prvenstvo koje će se 27. veljače 2018. održati na istome mjestu u Varaždinu.

Novost koja pridonosi popularizaciji šaha na ovim prostorima je direktni prijenos svih partija s prvog stola na internet stranici ŠŠK Mladost iz Varaždinskih Toplica.

Snimljene partije i sve rezultate s natjecanja možete pronaći na web adresi http://sah-mladost.hr/zup-ek2018/.

1 — 3
2 — 3
3 — 3
17.02.2018
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content