Menu

Toplički učenici organizirali humanitarnu akciju i pomogli napuštenim mačkama

Svake godine, 4. listopada diljem svijeta obilježava se Dan zaštite životinja. Naši predstavnici Vijeća učenika odlučili su se angažirati te pokrenuti humanitarnu akciju za udrugu za zbrinjavanje životinja „Hrabra šapa“ iz Varaždinskih Toplica. S ciljem pomoći udruzi u brizi za napuštene mačke osmislili su prigodni plakat, pripremili sabirni kutak te organizirali prikupljanje hrane za mačke od 18. do 26. listopada. Marljivo se brojala svaka donacija, od konzervi do vrećica. Ukupno se sakupilo 20 kilograma hrane. Više nego ponosni na rezultat akcije, organizirali smo primopredaju donacije predsjedniku udruge Budimiru Šebečiću. Predsjednica Vijeća učenika Mila Gotić održala je prigodni govor o samoj akciji te je zajedno sa zamjenikom Vijeća učenika Petrom Kukecom predala donaciju škole. 
Iznimno smo ponosni na angažman i humanost naših učenika. Vjerujemo da će četveronožni štićenici udruge „Hrabra šapa“ itekako uživati u prikupljenim sredstvima.

Tekst: Tajana Jenkač

1 — 2
2 — 2
09.11.2022
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content