Menu

Toplički učenici sadili luk u „Vrteku“

Protekle je školske godine u dijelu školskog dvorišta topličke škole nastao školski vrt kao projekt Učeničke zadruge „Topličnjak“ u kojem sudjeluju svi učenici i učitelji škole.

Učenici su se cijelu godinu, zajedno sa svojim razrednicima, brinuli o svojim gredicama, stoga nije izostao niti rezultat. Na kraju smo školske godine ubrali ukupno 115 kg luka i 1,5 kg češnjaka. Luk i češnjak će se korisiti za kuhanje u školskoj kuhinji i za potrebe Učeničke zadruge. Zadruga ima i posebnu gredicu na kojoj uzgaja ljekovito bilje za čajeve.

I ove godine nam je gospodin Dragutin Cvrtnjak uz tehničko osoblje škole pripremio i uredio gredice, a zatim je svaki razred na svojoj gredici posadio zimski luk.

Osim što učenici uživaju na otvorenom i razvijaju pozitivne stavove o okolišu i radu u prirodi, učenici su fizički aktivni što doprinosi i unapređenju njihova zdravlja.

1 — 6
2 — 6
3 — 6
4 — 6
5 — 6
6 — 6
24.10.2017
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content