Menu

Toplički učenici sudjelovali u Zelenoj čistki

Povodom obilježavanja Dana planeta Zemlje toplički su učenici sa svojim učiteljima 25. travnja čistili gradski park u Varaždinskim Toplicama. Svake se godine, na taj način, toplička škola priključuje akciji čišćenja okoliša Zelenoj čistki.

Škola u Varaždinskim Toplicama već 9 godina ponosno nosi status Eko škole, stoga ne čudi velika volja i želja učenika za sudjelovanje u ovoj i sličnim ekološkim aktivnostima. Učenici su u školu donijeli motike, grablje, lopate, rukavice i sav potreban alat za čišćenje parka. Na ovaj način oni stječu radne navike i borave u prirodi, a rezultat je čisti i uređeni park.

Jedan od važnijih ciljeva ove školske radne akcije i izvanučioničke nastave jest osvijestiti učenicima važnost očuvanja okoliša, prirode i planete Zemlje. Zauzimajući pozitivan stav prema prirodi i ekološki osviješteni, učenici su s učiteljima poslali poruku svim stanovnicima da Zemlju treba čuvati jer će nam ona na isti način vratiti.

1 — 11
2 — 11
3 — 11
4 — 11
5 — 11
6 — 11
7 — 11
8 — 11
9 — 11
10 — 11
11 — 11
26.04.2017
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content