Menu

Toplički učenici uspješni na Festivalu matematike u Varaždinu

Na 4. Festivalu matematike  održanom 5. travnja 2018. u Varaždinu u dvoranama Gospodarske škole, Strukovne škole i Druge gimnazije nastupio je, uz  više od tisuću učenika iz  osam županija,  41 učenik naše škole.

U pojedinačnom dijelu natjecanja nastupilo je  14 naših učenika. U kategoriji 4. razreda  sudjelovali su Mislav Matkun, Petar Kanešić, Jan Čurdija i Mia Ivančan. U kategoriji 5. razreda sudjelovali su Darija Ratković, Luka Hajduk i  Leon Slatki . U kategoriji 6. razreda nastupio je Leonard Pokos, a od sedmaša su se natjecali Borna Bešenić, Marko Mihalić i Luka Čečura. U kategoriji 8. razreda sudjelovali su Filip Križanić, Marko Dvorski i Hrvoje Hostnjak. Filip Križanić je osvojio 2. mjesto u pojedinačnoj kategoriji te je nagrađen medaljom i knjigom.

U ekipnom dijelu nastupili smo s 9 ekipa. U kategoriji ŠPANCIRERI ( 3. i 4. razred) ekipu Petice predstavljali su Vanda Vitez, Petar Kanešić, Kevin Posavec i Fran Mičuda, ekipu Čudnovati kljunaš sačinjavali su Mislav Gotić, Petar Križanić, Ema Ratković i Ana Đuras. Ekipu Knjiga činili su Lana Vugrinec, Lucija Horvat, Luka Lončarić i Emil Anđel. Ekipa Lopta bili su Roko Kalničanec, Kristijan Prodanović, Karla Janušić i Antun Kuček dok su ekipu Kamioni sačinjavali Marko Bujanec, Nikola Pošta, Jakov Kraš i Luka Huzjak.

U kategoriji HUSARI ( 5. i 6. razred) sudjelovali smo s dvije ekipe. Ekipu Toplissa činili su Nika Đuras, Darija Ratković, Tajana Valent i Luka Hajduk, dok su u ekipi Tetraedar bili Leonard Pokos, Lorena Filipović, Tomislav Jug i Dora Šebrek.

U kategoriji PURGARI (7. i 8. razred) ekipu Lemniskata činili su Hrvoje Hostnjak, Laura Kanešić, Matej Ratković i Helena Petrić, dok je ekipa Građani u sastavu Filip Križanić, Marko Dvorski, Borna Bešenić i Luka Čečura osvojila 1. mjesto te su nagrađeni medaljama i peharom.

Nakon natjecateljskog dijela učenici su, prema želji, mogli sudjelovati u radionicama kemije, fizike, informatike, šaha, origamia i slagalica.

U pratnji učenika bile su učiteljice Nevenka Bareta, Ružica Erić, Dajana Sakač, Mirela Glavnik i  Zlatko Čmigović.

Čestitamo svim učenicima na uspjehu i uzornom vladanju te se nadamo da će se i sljedeće godine prijaviti u velikom broju i s podjednakim žarom nastupiti na Festivalu.

1 — 3
2 — 3
3 — 3
09.04.2018
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content