Menu

Topličkoj školi 1.nagrada u kategoriji Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost

Već treću godinu zaredom toplička škola sudjeluje u ekološko-obrazovnom projektu Najljepši školski vrtovi koji Hrvatska radiotelevizija provodi u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja te uz potporu Ministarstva poljoprivrede, Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te brojnih privatnih donatora.

Ove godine posebno smo ponosni na to što smo osvojili 1.nagradu u kategoriji Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Uz novčanu nagradu u iznosu od 10 000 kn, toplička je škola dobila i Zelenu povelju, zastavu i poklon donatora, izlet u vodeni park Krapinske Toplice.

Svečanosti dodjele nagrada, koje se održalo na Hrvatskoj radioteleviziji 29.studenoga 2019., prisustvovala je ravnateljica topličke škole Goranka Štefanić, voditelj Zelenog ureda Miro Vuković, voditelj školskog vrta Branko Ražov, voditeljica učeničke zadruge Ivančica Svetec te učenik 8.razreda Leon Varadin. Uz predstavnike škole na dodjeli nagrada bio je i pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport Varaždinske županije dr.sc. Miroslav Huđek.

I ove godine pokroviteljica svečanosti je predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović.
Svi koji nisu mogli nazočiti svečanosti na Hrvatskoj radioteleviziji, svečanu će dodjelu nagrada moći pogledati u nedjelju, 8.prosinca na HRT2 u 14 h.

Tekst: Sanja Habek

02.12.2019
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content