Menu

Topličkoj školi zlatni status Ekoškole

Toplička škola još od 2008. godine nosi status Međunarodne ekoškole, no taj status treba obnavljati svake dvije godine pa ga je tako i ove godine naša škola ponovno obnovila i produžila.
Profesorica kemije i biologije Ana Vuković predala je zahtjev za obnavljanje statusa Ekoškole u kojem je dokazala da je škola u provedbi programa produbila i proširila rad na izabranim temama.
Svečana dodjela Zelene zastave održana je u petak, 11. svibnja 2018. na Zagrebačkom velesajmu. Svečanoj dodjeli prisustvovale su profesorica Ana Vuković i defektologinja Gabrica Dvekar- Bešenić. Tako je našoj školi, već peti put, potvrđen status Ekoškole, a ponosni smo što je ove godine to zlatni status.
Svečana dodjela certifikata i dizanje Zelene zastave obilježit će se na proslavi Dana škole u prisutstvu učenika,  roditelja, djelatnika škole te lokalne zajednice.
Ovime potvrđujemo i dokazujemo da na temelju brojnih ekoloških projekata  i aktivnosti, koje svi zajedno provodimo u našoj školi, doprinosimo podizanju ekološke svijesti. Isto tako, nastojimo odgojiti mlade generacije osjetljivima na pitanja okoliša, a brigu za okoliš promičemo kao trajnu vrijednost i način življenja.

14.05.2018
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content