Menu

U sklopu Dana grada u Varaždinskim Toplicama otvorena Knjižnica na otvorenom

Proslava dana Grada Varaždinske Toplice je počela, a danas izdvajamo otvorenje “Knjižnice na otvorenom”. Otvorena je u jutarnjim satima, u organizaciji Udruge “Put prirode”. 

Prema riječima Luke Krainca iz Udruge, riječ je o multifunkcionalnoj knjižnici čiji su sadržaji u potpunosti besplatni za sve. U knjižnici se mogu besplatno čitati knjige, listati slikovnice za najmlađe, igrati šah, a knjižnica se može koristiti i u noćnim satima zahvaljujući postavljenim solarima. Objekt je trajno postavljen na šetnici u “Ulici nad zidom”, a knjižnica ostaje otvorena do listopada.

Samo otvorenje okupilo je brojne posjetitelje. Gradonačelnica Goranka Štefanić za “Knjižnicu na otvorenom” rekla je da je preteča nove gradske knjižnice, projekta kojeg Grad planira realizirati u suradnji s resornim ministarstvom.

Dani grada Varaždinskih Toplica, “Lovrečevo” traju do ponedjeljka 15. kolovoza.

 

Tekst: Sonja Ognjenović / eVaraždin

1 — 4
2 — 4
3 — 4
4 — 4
06.08.2016
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content