Menu

U topličku je osnovnu i područnu školu krenulo 38 prvašića

Prijašnjih godina nova se generacija đaka prvaka prvog dana nastave veselo dočekivala uz prigodni i kreativno osmišljen program učenika koji su završili 4. razred. Program dobrodošlice za ohrabrenje prvašića gledali bi svi učenici i djelatnici škole te roditelji đaka prvaka. Ova je generacija, zbog epidemioloških mjera, dočekana na drugačiji način, no vjerujemo da će zbog toga stvoriti i posebne uspomene.
Prvašiće i njihove roditelje ispred škole dočekali su ravnateljica, stručna služba i razrednici Mirjana Bartolić, Jelica Korotaj, a u PŠ Petkovec učitelj Jozo Rajič. Na samom je početku ravnateljica Goranka Štefanić zaželjela dobrodošlicu prvašićima i njihovim roditeljima, pročitala je i razrednike prvih razreda ove školske godine i svima zaželjela uspješnu ovu izazovnu školsku godinu.
Roditelji su preuzeli udžbenike, a razrednici prozvali svoje učenike te se uputili u razrede gdje je uslijedilo upoznavanje i dobivanje svih informacija potrebnih za početak nastave.

Iako je izostalo gledanje stvarne priredbe, učenici su gledali snimku priredbe Dobro došli u prvi razred u čijem su snimanju sudjelovale učenice 5.a razreda Elena Bešenić, Magdalena Gotić i Iva Plišo.

Prvog su dana prvašići još i pjevali, izgovarali brojalice, rješavali zadatke, isprobali školsku kuhinju, samostalno odlagali stvari u garderobu, učili pravilno prati ruke…

Kao i svake godine, učenici su dobili reflektirajuće prsluke kako bi bili sigurni u prometu, a ove godine i zaštitne maske.

U OŠ Antuna i Ivana Kukuljevića ove je godine u 1.a razred upisano 19 učenika, u 1.b 18 učenika, a u PŠ Petkovec upisan je 1 učenik.

Zasigurno će ova školska godina biti vrlo izazovna i neizvjesna, a olakšati ju možemo te učiniti sigurnijom ako se svaki pojedinac bude odgovorno pridržavao epidemioloških mjera.

1 — 5
2 — 5
3 — 5
4 — 5
5 — 5
14.09.2020
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content