Menu

U Tratinčici je na poseban način obilježen Svjetski dan jabuka

Cijeli je tjedan tematski bio usmjeren aktivnostima vezanim uz zdravu hranu i zdrave navike – od obilježavanja Međunarodnog dana pješačenja u ponedjeljak, do Dana jabuka u petak. Maleni su čitali priče, tekstove iz časopisa, izrađivali plakate, čak i cijele kutiće zdrave hrane.

Budući da smo u ponedjeljak, od gradonačelnice primili veliku količinu jabuka, koje nisu potrošene tijekom šetnje parkom, najstarije odgojne skupine “Pčelice” i “Cvjetići”, povodom obilježavanja Svjetskog dana jabuka, u zajedničkoj, tematskoj šetnji gradom dijelili su ih građanima i slučajnim prolaznicima koje su zatekli na ulicama. Prolaznici su s velikim osmjehom na licu primali mali znak pažnje od najmlađih. Pritom su čitali natpise na transparentima koje su vrtićanci ispisali zajedno sa svojim odgajateljicama, jabuci, kraljici voća u čast.

U galeriji pogledajte kako je u Tratinčici obilježen Svjetski dan jabuka.”

1 — 10
2 — 10
3 — 10
4 — 10
5 — 10
6 — 10
7 — 10
8 — 10
9 — 10
10 — 10
23.10.2018
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content