Menu

U Varaždinskim Toplicama održana radionica na temu razvojne strategije Grada do 2020. godine

U četvrtak, 14. ožujka, u gradskoj vijećnici u Varaždinskim Toplicama održana je radionica na temu izmjene i dopune strateškog dokumenta „Strategija razvoja Grada Varaždinske Toplice za razdoblje 2015.-2020.“.
Tom su prigodom zainteresiranim građanima i gospodarstvenicima prezentirane analize stanja vezanih uz gospodarstvo te informacije o mogućnostima financiranja gospodarskih projekata putem fondova Europske unije.
S obzirom da strategija razvoja Varaždinskih Toplica predstavlja temeljni dokument za prijavu na europske fondove, građani i druge zainteresirane strane moraju dobiti jasnu sliku o tome kako će izgledati društveno-gospodarsko stanje Grada u razdoblju do 2020. godine.
Cilj radionica bio je uključivanje svih zainteresiranih strana u utvrđivanje željenog smjera razvoja Varaždinskih Toplica. Izmjene i dopune ovog strateškog plana te komunikacija sa zainteresiranom javnošću poslužit će i kao temelj za pripremu strategije za novo razdoblje nakon 2020. godine.

1 — 6
2 — 6
3 — 6
4 — 6
5 — 6
6 — 6
18.03.2019
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content