Menu

U Varaždinskim Toplicama se od četvrtka do subote održavaju Kukuljevićevi dani

Ogranak Matice hrvatske u Varaždinskim Toplicama domaćin je Kukuljevićevih dana, koji će se održati od 24. do 26. listopada.

Program Kukuljevićevih dana započinje u četvrtak, 24. listopada, u 11 sati paljenjem svijeća na grobu Antuna Kukuljevića Sakcinskog. U 16.30 na rasporedu je svečana akademija u Kongresnoj dvorani hotela Minerva. U petak u 16.30 bit će predstavljen drugi svezak knjige „Neobjavljene drame Ivana Kukuljevića Sakcinskog“. Predstavljanje knjige bit će u banketnoj dvorani hotela Minerva. Program se potom seli u župnu crkvu sv. Martina u Varaždinskim Toplicama, gdje će od 18.30 biti održan koncert mezzosopranistice Sofije Cingule uz pratnju Višeslava Jaklina na orguljama.

Ovogodišnji Kukuljevićevi dani završavaju u subotu, 26. listopada, izvedbom glazbeno-poetskog kabarea „Adam i ona“, kojeg izvode glumac Adam Končić i pijanist Oliver Belošević. Izvedba započinje u 19.30 sati u restoranu Diana hotela Minerva, uz slobodan ulaz za sve posjetitelje.

PROGRAM

24. listopada 2019.

– 11.00 sati – paljenje svijeća na grobu Antuna Kukuljevića Sakcinskog – 16.30 sati – svečana akademija u Kongresnoj dvorani hotela Minerva

u Varaždinskim Toplicama. Sudjeluju djeca vrtića i osnovnih škola.

25. listopada 2019.

– 16.30 sati – predstavljanje knjige Neobjavljene drame Ivana Kukuljevića Sakcinskog – drugi svezak

Banketna dvorana hotela Minerva u Varaždinskim Toplicama

– 18.30 sati – Župna crkva sv. Martina Varaždinske Toplice koncert
SOFIJA CINGULA – mezzosopran

VIŠESLAV JAKLIN – orgulje

26. listopada 2019.

– 19.30 sati – Glazbeno-poetski kabare „ADAM I ONA“ izvodi glumac Adam Končić i pijanist Oliver Belošević.

Restoran Diana hotela Minerva u Varaždinskim Toplicama.

 

1 — 4
2 — 4
3 — 4
4 — 4
22.10.2019
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content