Menu

U Varaždinskim Toplicama započeo novi, veliki infrastrukturni projekt – radovi na sanaciji mosta na rijeci Bednji

Počeli su radovi na sanaciji drvenog mosta preko rijeke Bednje na nerazvrstanoj cesti Lovrentovec u Varaždinskim Toplicama koji je oštećen u razornom potresu u prosincu 2020. godine.

Riječ je o velikom i važnom infrastrukturnom projektu čijom će se realizacijom drveni most vratiti u prvobitno stanje. Inače, Gradu je ranije ove godine Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture odobrilo najviši mogući iznos sufinanciranja ovog projekta što je dodatna potvrda njegovog značaja.

Drveni most na rijeci Bednji spaja mjesto Tuhovec s mjestom Lovrentovec, a njegovom sanacijom uspostavit će se normalno i nesmetano prometovanje ovom dionicom te će se osigurati prohodnost.

Radove vrijedne preko 300 tisuća eura + PDV, nakon provedenog postupka javne nabave, izvodi tvrtka Portal d.o.o. iz Hrašćice, a trebali bi završiti u roku od 45 dana.

1 — 5
2 — 5
3 — 5
4 — 5
5 — 5
03.05.2023
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content