Menu

UČENICI TOPLIČKE ŠKOLE PRIREDBOM DOBRODOŠLICE ZA PRVAŠIĆE ZAPOČELI NOVU ŠKOLSKU GODINU

I ove je godine prvi dan nastave u topličkoj školi započeo priredbom dobrodošlice za đake prvake i njihove roditelje. Prigodnim govorom na početku se svečanosti svim prisutnima obratila ravnateljica Goranka Štefanić. Zaželjela je dobrodošlicu prvašićima i njihovim roditeljima i svim ostalim učenicima i djelatnicima škole. Upoznala je učenike i roditelje s razrednicima i učiteljima svih nastavnih predmeta te poručila kako se nada da će nova školska 2017./2018.godina biti još uspješnija od prethodnih.

Veseo i kreativan program učenika, koji je pripremljen za ohrabrenje i dobrodošlicu prvašića, oduševio je sve nazočne,a pripremili su ga učenici 5.a i 5.b razreda sa svojim učiteljicama razredne nastave Melitom Arzon i Ružicom Hrženjak. Učenici su pokazali svoje vještine u recitiranju, scenskim igrama, tamburaškim i plesnim točkama.

U ime Društva „Naša djeca“ Varaždinske Toplice Smirna Turkalj  podijelila je poklone za prvašiće koji su uručeni njihovim razrednicima Meliti Arzon i Ružici Hrženjak. Predsjednica „DND“ pozvala je prvašiće, a i ostale učenike na daljnju suradnju i uključivanje u aktivnosti „DND“,a uspješnu školsku godinu je poželjela i predsjednica Dječjeg gradskog vijeća i učenica 8.a razreda Lorena Valent.

Na kraju su svečanosti učiteljice prvih razreda prozvale sve đake prvake u školskoj godini 2017./2018.,a svi su ih prisutni pozdravili i ohrabrili pljeskom.

1 — 3
2 — 3
3 — 3
05.09.2017
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content