Menu

Učiteljica Mara Malenica na svečanom prijemu kod njemačkog veleposlanika

Toplička je škola još od 2011. godine dio mreže škola Pasch – Schule – škola partner budućnosti. Ponosnima nas čini činjenica da smo prva osnovna škola u Hrvatskoj koja je dio Pasch – Schule.

Pasch – Schule osmišljena je kao mreža škola iz cijelog svijeta koje razmijenjuju znanja  učeći njemački jezik, a načinom rada razlikuju se od ostalih škola. Naša je škola pod vodstvom učiteljice njemačkoga jezika Mare Malenice provodila ispite za njemačku jezičnu diplomu- Deutsches Sprachdiplom.PASCH plaketu uručio nam je tadašnji veleposlanik Njemačke gospodin Fischer uz prigodnu svečanost u školi.

U srijedu, 14. studenoga, učiteljica Mara  prisustvovala je svečanome prijemu kod sadašnjeg veleposlanika Njemačke gospodina Roberta Klinkea. Na taj način proslavljen je 10. rođendan Pasch organizacije koja danas djeluje u cijelom svijetu.

Veleposlanik je pohvalio sve učitelje i škole koje su postale Pasch škole, a nakon  kratakog glazbenog programa, kolegice i kolege družili su se  uz domjenak u prostorima veleposlanikove rezidencije u Zagrebu.

1 — 2
2 — 2
19.11.2018
Grad Varaždinske Toplice

Ostale Novosti

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content