Menu

Univerzalni Plesni Studio „Feel“ – 5 zlata i 1 srebro u Križevcima

Da su višestruki prvaci u Show Danceu i Hip Hopu, ovog vikenda UPS „Feel“ je to ponovno dokazao.

U organizaciji Plesnog centra „Ritam“ Križevci na natjecanju pod nazivom Križevci Dance Cup, grupe Feel Cicibani, Feel OŠ Antuna i Ivana Kukuljevića iz Varaždinskih Toplica, Born To Feel, Feel Fever te Feel The Best, osvojili su zlato, dok su Feel Pinokio osvojili srebro. Osim natjecatelja iz Hrvatske, borili su se i plesači iz Slovenije koji su također imali odlične rezultate. Prema ukupnom bodovanju svih grupa, Feelovci su gotovo pri najvišim zbrojenim bodovima dok su u formacijama odmah iza Slovenije i to Feelovke iz OŠ Antuna i Ivana Kukuljevića Varaždinske Toplice. Plesačice su s treninzima započele ove školske sezone i već ubrale zlato i srebro na natjecanjima u Zagrebu. Nastupale su na brojnim gostovanjima, a istaknule bi gostovanje na festivalu „Djeca pjevaju“ u Varaždinu, gdje su bile i plesna pratnja učenici Lauri Kanešić koja je te večeri u pjevanju osvojila 3. mjesto, a sve je popratila i Varaždinska televizija.

Iz topličke škole plesale su učenice: MARIJA MAGDALENA ADŽIJEVIĆ, DORA DUGAČKI (1.a), JULIJA DETELJ, LANA DETELJ, MIA HRŽENJAK, MARIJA ELENA POSAVEC, ELENA VUK (1.b), KATJA ZADRAVEC (2.b), IVA DUGAČKI, LEA DUŠAK, IVONA GARIĆ, MIA POSAVEC, ZORA EMILI ŠEST (3.a), LARA KUČINA (3.b),ANA ĐURAS (4.b), LUCIJA HORVAT, EVELIN POKOS (5.a) i REA HUZJAK KRALJ (6.a).

Licencirana voditeljica plesnih tehnika, vlasnica UPS Feela, trenerica i koreograf, Romana Ratkaj, preponosna je na svoje nove plesačice s kojima ima velikih planova ne samo do kraja ove plesne sezone, nego već i za iduću plesnu godinu!

23.04.2019
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content