Menu

Uoči Svih Svetih, u Varaždinskim Toplicama odali počast preminulim sugrađanima i poginulim hrvatskim braniteljima

Uoči blagdana Svih svetih, delegacija Grada Varaždinskih Toplica predvođena gradonačelnicom Dragicom Ratković u utorak je odala počast svim svojim preminulim sugrađanima, kao i hrvatskim braniteljima poginulim u Domovinskom ratu.

Uz gradonačelnicu Ratković, polaganju vijenaca i paljenju svijeća prisustvovali su predsjednica Gradskog vijeća Varaždinskih Toplica, Ljubica Nofta, kao i predstavnici udruga proizašlih iz Domovinskog rata

Kao i svake godine, prigodno obilježavanje Svih svetih započelo je polaganjem vijenaca kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu “Bijela golubica, a nastavilo se na topličkom groblju, groblju u Svibovcu i Rukljevini te kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu ispred zgrade Osnovne škole Svibovec.

– Na blagdan Svih svetih prisjećamo se svih naših preminulih sugrađana i najmilijih koji više nisu s nama. Tom prilikom odajemo počast i posebnu zahvalnost hrvatskim braniteljima koji su svoj život dali za samostalnu i neovisnu Republiku Hrvatsku. Vječno smo zahvalni svim našim sugrađanima koji su tijekom života doprinijeli razvoju našeg grada, kao i svim naših hrvatskim braniteljima – poručila je gradonačelnica Ratković.

 

06.11.2023
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content