Menu

Uređeni su vatrogasni domovi u Tuhovcu i Leskovcu – izdvojeno je gotovo 700 tisuća kuna

Vatrogastvo ima dugu tradiciju na topličkom području, a doprinos vatrogasaca društvenoj zajednici cijeni se i vrednuje na odgovarajući način. Grad Varaždinske Toplice kontinuirano ulaže u opremanje vatrogasaca, kao i u uređenje vatrogasnih domova na svom području, a najnovije su investicije vezane uz uređenje domova u Tuhovcu i Leskovcu, te je planirano uređenje domova u Drenovcu i Lovrentovcu.
Za uređenje vatrogasnog doma u Tuhovcu izdvojeno je više od pola milijuna kuna, a uredilo se krovište i gromobran, centralno grijanje i plinske instalacije, postavile se grijalice i novi prozori te uredio sanitarni čvor.

U domu Leskovcu uredila se unutrašnjost i grijanje, zamijenila garažna vrata, stolarija i krovište te je uređeno igralište pored vatrogasnog doma, a riječ je o investiciji većoj od 170.000,00 kuna.

Vrijedi svakako spomenuti da su u ovom mandatu za tri dobrovoljna vatrogasna društva nabavljena i nova kombi vozila, DVD Vrtlinovec, DVD Tuhovec i DVD Leskovec.

– O našim vatrogaskinjama i vatrogascima brinemo dobro, nastojimo im osigurati sve što im je potrebno jer oni već desetljećima požrtvovno i nesebično brinu o nama, našoj sigurnosti i zdravlju. Uvijek su prvi kad treba priskočiti u pomoć, a posebno su se iskazali proteklih mjeseci u kojima se svi zajedno borimo s epidemijom koronavirusa – kaže toplička gradonačelnica Dragica Ratković i ističe da je gradska uprava tu da u okviru svojih mogućnosti brine o kadrovskim i tehničkim potrebama svojih vatrogasaca.

1 — 2
2 — 2
26.04.2021
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content