Menu

Uz obilje zabave, smijeha, ali i natjecateljskog duha održane 8. selske igre Tuhovec

Tradicionalne Selske igre Tuhovec i ove su godine okupile velik broj natjecatelja i navijača. Osmo izdanje ovog sportsko-zabavnog natjecanja održano je u nedjelju na terenu Nogometnog kluba „Polet” Tuhovec, a ekipe su, kao i svake godine do sada, bodrili brojni navijači iz Tuhovca, ali i okolnih mjesta.

Pet ekipa od 15-ak sudionika natjecalo se u nekoliko zanimljivih disciplina: vožnji živih tački, tuhovečkoj alci, potezanju užeta, skakanju u vreći, piljenju trupaca starom pilom, graničaru te malom nogometu.

U malom nogometu i vožnji živih tački najbolja je bila ekipa „Selčak”, u graničaru i piljenu trupaca „Stari grad”, u skakanju u vreći „Civilni stožer RH”, dok su „Đipari” bili najjači u potezanju užeta i Tuhovečkoj alci.

S obzirom na isti broj bodova, prvo mjesto u ukupnom poretku dijelile su ekipe „Selčak” i „Đipari”.

– Čestitamo pobjednicima, iako ovdje nikome nije cilj osvojiti prvo mjesto, već je naglasak na druženju i zabavi. Toga nam često nedostaje, a posebice u trenutnim okolnostima. To potvrđuje i velik odaziv mještana koji su s veseljem dočekali još jedno izdanje ove naše manifestacije. Želio bih zahvalio svima koji su omogućili da se ovogodišnje igre održe, svim sponzorima, ljudima iz kluba koji su odradili posao oko organizacije te svim natjecateljima i posjetiteljima – poručio je predsjednik Nogometnog kluba „Polet” Tuhovec Dejan Kubat.

1 — 17
2 — 17
3 — 17
4 — 17
5 — 17
6 — 17
7 — 17
8 — 17
9 — 17
10 — 17
11 — 17
12 — 17
13 — 17
14 — 17
15 — 17
16 — 17
17 — 17
04.08.2020
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content