Menu

Uz pomoć donacija obogaćen je knjižni fond topličke školske knjižnice

Zahvaljujući donatorima, školska knjižnica topličke škole obogaćena je novim djelima za cjelovito čitanje, ali i knjigama djeci popularnih pisaca poput Davida Walliamsa, Jeffa Kinneyja (Gregovi dnevnici) te Dava Pilkeyja (stripovi o Čovpasu). Doniranim novcem nabavljena je i lektira prerađena prema smjernicama građe lagane za čitanje (za učenike s poteškoćama u čitanju i razumijevanju teksta).
Uz nove i zanimljive naslove te već prije uređen kutak za čitanje, sigurno je da će učenici s još većim interesom posjećivati školsku knjižnicu i pronaći pravu knjigu za sebe.
Knjižničar Domagoj Španić ističe da je dobar dio učenika već nanjušio nove naslove te ih s velikim veseljem posuđuje u školskoj knjižnici.
„Ovim putem zahvaljujemo svim donatorima na vrijednoj donaciji i na tome što su prepoznali važnost čitanja“, izjavila je ravnateljica škole Goranka Štefanić.

Tekst: Sanja Habek

Fotografije: Domagoj Španić

03.05.2023
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content