Menu

Uz pomoć donacija obogaćen je knjižni fond topličke školske knjižnice

Zahvaljujući donatorima, školska knjižnica topličke škole obogaćena je novim djelima za cjelovito čitanje, ali i knjigama djeci popularnih pisaca poput Davida Walliamsa, Jeffa Kinneyja (Gregovi dnevnici) te Dava Pilkeyja (stripovi o Čovpasu). Doniranim novcem nabavljena je i lektira prerađena prema smjernicama građe lagane za čitanje (za učenike s poteškoćama u čitanju i razumijevanju teksta).
Uz nove i zanimljive naslove te već prije uređen kutak za čitanje, sigurno je da će učenici s još većim interesom posjećivati školsku knjižnicu i pronaći pravu knjigu za sebe.
Knjižničar Domagoj Španić ističe da je dobar dio učenika već nanjušio nove naslove te ih s velikim veseljem posuđuje u školskoj knjižnici.
„Ovim putem zahvaljujemo svim donatorima na vrijednoj donaciji i na tome što su prepoznali važnost čitanja“, izjavila je ravnateljica škole Goranka Štefanić.

Tekst: Sanja Habek

Fotografije: Domagoj Španić

03.05.2023
Grad Varaždinske Toplice

Ostale Novosti

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content