Menu

Varaždinska županija proglasila je prirodnu nepogodu za cijelo područje Grada Varaždinskih Toplica

Zbog visokih temperatura i suše ove godine, na području Grada Varaždinskih Toplica i prigradskih naselja nastale su velike štete na ratarskim kulturama, voćnjacima i vinogradima.

Na zahtjev Grada Varaždinskih Toplica, 2. rujna 2022. godine Varaždinska županija proglasila je prirodnu nepogodu za cijelo područje Grada Varaždinskih Toplica.

Poljoprivredni proizvođači štetu mogu prijaviti do 10. rujna 2022. godine putem elektroničke pošte na adresu info@varazdinske-toplicer.hr a prijava se može predati i osobno u prostorijama Grada u uredovno radno vrijeme od 7 do 15 sati.

Obrazac prijave štete dostupan je u nastavku na web stranici Grada (može se preuzeti i u prostorijama Grada), a uz njega je obavezno priložiti:

  • presliku osobne iskaznice
  • OIB
  • Rješenje u upisnik poljoprivrednog gospodarstva
  • IBAN žiro ili tekućeg računa (poželjno je dostaviti i presliku kartice)
  • kontakt prijavitelja štete

U prijavi je obavezno potrebno navesti površinu i postotak štete za ratarsku kulturu, za voćarsku kulturu potrebno je uz površinu navesti i broj komada voćki te obavezno je li za navedene kulture ugovoreno osiguranje.

Odluka o proglašenju prirodne nepogode

Obrazac za prijavu štete (.docx)

Objava ističe 10.09.2022. u 23:59:00!

02.09.2022
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content