Menu

Varaždinske Toplice i Kerekeshi vole se javno: najpopularniji „Susjedi” u Hrvatskoj dupkom napunili dvoranu i do suza nasmijali sve prisutne

Kerekesh Teatar u Varaždinskim je Toplicama uvijek rado viđeni gost, a zahvaljujući odličnoj i kontinuiranoj suradnji s Gradom jedna od predstava u sklopu 14. Tjedna smijeha odigrana je upravo u Varaždinskim Toplicama. Riječ je o najpopularnijim „Susjedima” u Hrvatskoj koji su dupkom napunili kongresnu dvoranu Minerve i sve prisutne nasmijali do suza.

Reakcija publike i više je nego dobra što je potvrdio i sam Ljubomir Kerekeš, autor predstave „Susjedi” koji je naglasio kako su i glumci itekako zadovoljni činjenicom da su odlično zabavili građane.

-Stavili smo točku na „i” Susjeda, prije svega serije koja je nakon punih 13 godina i dalje aktualna. Moja je ideja bila da nakon 180 epizoda „Zauvijek susjeda” samo „Susjedi” budu 181. epizoda pretočena u kazališnu predstavu kako bi se konačno dogodilo i to vjenčanje od kojeg su glavni glumci uvijek zazirali – rekao je Kerekeš.

Gradonačelnica Dragica Ratković izrazila je zadovoljstvo što su Varaždinske Toplice jedan od gradova u koji je stigao ovogodišnji Tjedan smijeha.

-Grad Varaždinske Toplice uvijek podržava sve odlične projekte, a Tjedan smijeha definitivno je jedan od njih. Kerekesh Teatar iz godine u godinu privlači sve veći broj posjetitelja, a dupkom puna kongresna dvorana Minerve samo dokazuje kako naši građani rado posjećuju ovakve manifestacije koje su uvijek dobrodošle u naš grad – poručila je gradonačelnica Ratković.

Grad će i ubuduće podržavati sva kulturna zbivanja koja podižu društveni i kulturni život građana, a jučerašnji odaziv na predstavu „Susjedi” potvrđuje kako svi jedva čekaju novo izdanje „Smešnih Toplica” koje su, potvrdio je Kerekeš, u planu i ove godine.

1 — 5
2 — 5
3 — 5
4 — 5
5 — 5
09.03.2023
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content