Menu

Varaždinske Toplice, jedan od četiri hrvatska Grada prijatelja poduzetništva, domaćin prve međunarodne konferencije „Znanjem do uspjeha”

Ove srijede s početkom u 10 sati, u organizaciji Grada Varaždinskih Toplica te u partnerstvu s edukacijskom platformom „Valoreschool” u restoranu Bernarda u Varaždinskim Toplicama bit će održana prva međunarodna konferencija „Znanjem do uspjeha”.

Budući da podaci pokazuju kako čak 77 posto stanovništva Europske unije u populaciji od 16 do 65 godina nema dovoljno znanja i vještina za kvalitetno upravljanje svojim karijerama, uspjehom, a na kraju i svojim poslovnim izborima, Grad Varaždinske Toplice, kao jedan od tek četiri hrvatska grada koja nose titulu Grad prijatelj poduzetništva, na ovaj je način u partnerstvu s edukacijskom platformom „Valoreschool” odlučio odgovoriti na ovaj veliki problem.

Naime, jedini načini za rješavanje glavne prepreke s kojim se mnogi suočavaju u poslovnom svijetu, a to je strah od neuspjeha, su učenje i stalno ulaganje u vlastite kompetencije. Zbog toga je cilj ovih aktivnosti sudionike ohrabriti, potaknuti na upornost i pružiti im nova znanja i iskustva kao temeljni ključ svakog uspjeha.

S obzirom da je 2023. godina proglašena godinom ulaganja u znanje, edukaciju, usvajanje novih vještina i informacija kako bi se građani Hrvatske i Europske unije što lakše nosili sa snažnim promjenama u svijetu, pogotovo u poslovnoj sceni, prva međunarodna konferencija „Znanjem do uspjeha” namijenjena je svima koji žele steći ili razmijeniti iskustva o tome kako doći do ostvarenja svojih ciljeva.

Konferenciju će otvoriti Dragica Ratković, gradonačelnica Varaždinskih Toplica i Sanela Dropulić, direktorica edukacijske platforme „Valoreschool” pozdravim govorima nakon čega će Irena Linasi, direktorica tvrtki Gold Valores d.o.o. Zagreb i Tim Valores d.o.o. Ljubljana održati predavanje i prezentaciju „Znanjem do uspjeha”.

U sklopu konferencije, s početkom u 11.15 sati održat će se i okrugli stol na kojem će uspješne poduzetnice iz Hrvatske i regije iznijeti svoja iskustva. Kako su svojim znanjima i vještinama došle do uspjeha i ostvarenja ciljeva sa sudionicima će podijeliti Snježana Leljak, Snježana Mikulčić Jakopović, Ivana Kirić, Marijana Sopek i Irena Linasi, a prije samog zaključenja konferencije nazočni će sudionicama panela imati priliku postaviti pitanja.

-Ovom konferencijom želimo potaknuti praksu da se znanjem probijamo do svojih ciljeva i da u njega neprestano moramo ulagati. Jer znanje je jedino bogatstvo koje se povećava dijeljenjem – poručuju organizatori.

20.02.2023
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content