Menu

Varaždinskim Toplicama 2 milijuna kuna iz EU fonda za gradnju reciklažnog dvorišta

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike u suradnji s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, donijeli su odluku o financiranju projekta izgradnje reciklažnog dvorišta u Varaždinskim Toplicama. Za novo reciklažno dvorište iz europskog fonda Varaždinskim Toplicama dodijeljeno je gotovo dva milijuna kuna.

Stopa sufinanciranja prihvatljivih troškova iznosi visokih 85 posto, što predstavlja maksimalni iznos koji se isplaćuje iz Kohezijskog fonda, a riječ je o 1,968.204 kuna.

– Izgradnjom reciklažnog dvorišta Grad Varaždinske Toplice dugoročno će riješiti problem selekcije otpada, kao i smanjenje količine otpada koji se odlaže na odlagalištima. Pozitivno rješenje koje smo dobili od strane Ministarstva i Fonda za zaštitu okoliša veliki su vjetar u leđa u realizaciji ovog projekta – zadovoljno je istaknula gradonačelnica Varaždinskih Toplica, Dragica Ratković.

Varazdinske_Toplice

24.01.2018
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content