Menu

Varaždinskim Toplicama 720 tisuća kuna iz europskog fonda za sanaciju ceste u Hrastovcu

Odlične vijesti stigle su u Grad Varaždinske Toplice iz Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. Naime, Agencija je potvrdila kako se Varaždinskim Toplicama odobrava iznos od 720.365,58 kuna u sklopu provedbe Mjere 7.2.2 „Ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta“.

Ovakvom odlukom Agencije posebno je zadovoljna gradonačelnica Varaždinskih Toplica, Dragica Ratković.

– Riječ je o vrijednoj potpori kojom ćemo dodatno podignuti kvalitetu cestovne infrastrukture na širem području Grada, a u ovom konkretnom slučaju u naselju Hrastovec. Ono što posebno veseli je činjenica da nam je Agencija odobrila 100 postotni iznos potrebnih sredstava, tako da će radovi na spomenutoj dionici biti u potpunosti pokriveni novcem iz europskog fonda. To je samo još jedna potvrda kvalitete pripremljenih projekata s kojima Grada Varaždinske Toplice aplicira na natječaje različitih fondova i agencija – komentirala je gradonačelnica Dragica Ratković.

Hrastovec_ilustracija

24.01.2018
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content