Menu

Važna obavijest

Dom zdravlja  Varaždinske županije u pripremnoj je fazi otvaranja nove ginekološke ordinacije u Varaždinskim Toplicama.

Trenutno traju upisi pacijentica za ordinaciju te pozivamo građanke da popune tiskanicu –  Izjavu o izboru izabranog doktora (dr. Ingu Štimac, spec. ginekologije i opstetricije). U tiskanicu je potrebno unijeti podatke o osiguranoj osobi (MBO, OIB, ime i prezime, …), mjesto i datum te obavezno vlastoručni potpis podnositelja Izjave (označeno crvenim u primjeru Izjave). Izjava se popunjava u 3 primjerka, a ukoliko ne bude popunjena na propisan način (ukoliko osoba popunjava i potpisuje umjesto nekoga Izjavu, uočena neka pogreška ili nepravilnost  i sl.) BIT ĆE ODBIJENA.

Napominjemo da se tiskanica – Izjava o izboru izabranog doktora, može preuzeti putem weba Grada te osobno u upravi Grada Varaždinskih Toplica.

Popunjene Izjave mogu se predati u upravu Grada Varaždinskih Toplica svakim radnim danom od 07 do 15 sati.

U našem gradu je mnogo žena, a i doseljavaju se mnoge mlade obitelji pa je normalno da imaju ginekologa u mjestu u kojem žive, te im želimo to i omogućiti. Otvaranje ove ambulante svakako bi poboljšalo zdravstveni standard u našem gradu.

Za ginekologiju je potrebno 2000 do 2500 pacijentica, stoga pozivamo naše građanke da se upišu!

VAŽNO: Žene koje popune i predaju Izjavu i nadalje ostaju pacijentice doktora kod kojih se nalaze, sve dok ginekološka ambulanta u Varaždinskim Toplicama ne započne s radom.

 

 

Izjava o izboru promjeni izabranog doktora ginekologije

 

Primjer možete pogledati ovdje:

29.05.2023
Grad Varaždinske Toplice

Ostale Novosti

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content