Menu

VELIKI USPJEH: NK „Mladost” Varaždinske Toplice plasirao se u viši rang natjecanja, a rade se i nove tribine

Nogometni klub „Mladost” Varaždinske Toplice ostvario je svoj cilj: plasirao se u viši rang natjecanja, u 2. županijsku nogometnu ligu.

Nakon početnog cilja nove uprave, vraćanja domaćih nogometaša u klub i navijača na tribine, koji je uspješno savladan, prelazak u viši rang natjecanja predstavljao je sljedeću veliku stepenicu prema usponu.

Županijski nogometni savez Varaždin prepoznao je rad, trud i želju ljudi koji vode klub te njihova nastojanja da uzdignu nogomet u Varaždinskim Toplicama na zadovoljavajuću razinu.

– Zbog korone bili smo spriječeni rezultatski pokažemo da smo spremi za viši rang, ali smo na temelju licenciranja Županijskog nogometnog saveza u vrhu njihovih kriterija i zadovoljili smo apsolutno sve što je trebalo da budemo tu gdje jesmo – rekao je predsjednik kluba Dubravko Vuk dodavši kako će opravdati povjerenje saveza.

– Vratili smo u posljednjih mjesec dana petero naših domaćih igrača u klub te se radujemo novoj sezoni koja će biti naporna, ali smo spremni – dodao je Vuk.

Županijski nogometni savez pohvalio je NK Mladost kao klub koji je osposobio najveći broj službenih osoba poput predstavnika kluba, fizioterapeuta, voditelja osiguranja i drugih.

Velik značaj usponu kluba pridonijela je i suradnja s Gradom Varaždinskim Toplicama koji je prepoznao potencijal te napore koji uprava ulaže u unapređenje nogometa na području grada.

– Čestitke našem klubu „Mladost”. Ovaj ulazak u viši rang potvrda je da se trud i rad isplate, a rezultati ne dolaze preko noći. Uprava kluba taj si je cilj zacrtala i posljednjih godinu dana intenzivno radila na njegovom ostvarenju i na tome im iskreno čestitam – rekla je gradonačelnica Dragica Ratković.

Ujedno, NK „Mladost” s privatnim je sponzorima pokrenuo prije nekoliko mjeseci projekt rekonstrukcije postojećih tribina na kojima će utakmice moći pratiti 200-tinjak ljubitelja nogometa, a izložbeni primjerak postavljen je pored stadiona.

– Sve što radimo, radimo za naše igrače, navijače i djecu. Ove su tribine ogromno ulaganje i zahvaljujemo topličkim poduzetnicima koji su pomogli u realizaciji ovog vrijednog projekta. Zasigurno će predstavljati i veliki plus iduće godine prilikom licenciranja – istaknuo je predsjednik kluba Dubravko Vuk.

1 — 6
2 — 6
3 — 6
4 — 6
5 — 6
6 — 6
11.08.2020
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content