Menu

Veliko srce mještana s područja Grada Varaždinskih Toplica za stradale u potresu na Banovini

Građani Varaždinskih Toplica još su jednom pokazali svoje veliko srce i u ovoj posljednjoj nevolji koja je pogodila Hrvatsku.

Grad Varaždinske Toplice koordinirao je s udrugama sa svog područja prikupljanje humanitarne pomoći za stradale u razornom potresu koji je pogodio Sisačko-moslavačku županiju. S volonterima i poduzetnicima organiziran je utovar robe te je na put krenuo kamion pun hrane, kućnih potrepština, prekrivača, higijenskih potrepština, hrane za kućne ljubimce te građevinskih folija. Za Glinu je krenuo i kombi s friško ispečenim kruhom.

Akcija prikupljanja donacije odvijala se u prostorijama vatrogasnog doma DVD-a Varaždinske Toplice. Nakon prikupljanja donacija i iz ostalih mjesta s područja grada, kamion i kombi krenuli su prema Glini.

U vatrogasnom kombiju bila je i gradonačelnica Dragica Ratković, koja je pomogla oko organizacije prikupljanja i prijevoza pomoći.

– Zahvaljujemo svima koji su svojim velikim srcem pokazali da se može napraviti puno. Putujemo u Glinu s 10 tona hrane, higijenskih potrepština, 1,5 tona građevinske folije – poručila je gradonačelnica.

Iz Grada Varaždinskih Toplicama zahvaljuju svima koji su pomogli u prikupljanju i prijevozu pomoći za stradala područja, građanima, volonterima, članovima udruga, vatrogascima, poduzetnicima.

1 — 14
2 — 14
3 — 14
4 — 14
5 — 14
6 — 14
7 — 14
8 — 14
9 — 14
10 — 14
11 — 14
12 — 14
13 — 14
14 — 14
31.12.2020
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content