Menu

Viši razredi u topličkoj školi dobili školske ormariće

Želja učenika i Vijeća roditelja, da učenici ostavljaju svoje stvari u školskim ormarićima, ostvarena je zato što su nabavljeni i postavljeni školski ormarići za više razrede naše škole.

Osim što mogu biti sigurni da im više nitko neće dirati ili oštetiti stvari, učenici mogu olakšati svoju torbu ostavljajući dio stvari u ormarićima. Učenica Samanta iz sedmog razreda smatra da će se učenici, koristeći ormariće, učiti kako pravilno organizirati svoje stvari, brinuti se o njima, ali i odgovornosti održavanja ormarića kako bi se sačuvali za iduće generacije.

Trud ravnateljice škole Goranke Štefanić da nabavi financijska sredstva za ormariće isplatio se s obzirom na to da se odazvao velik broj donatora. Od srca zahvaljujemo na velikodušnosti i pomoći: Bernarda d.o.o., Pegi d.o.o., Netto d.o.o., Inpro d.o.o., Bon-Ton d.o.o., Kopitehna, trgovina, proizvodnja i usluge, BI CONSULTING (Igor Barlek), Deni pek d.o.o., Stolarija i pilana Ratković, TTI d.o.o., EURO-MILK d.o.o., VIzor d.o.o., Žičani proizvodi (Igor Gluhak), Rudi-express društvo s ograničenom odgovornošću, Metal Obad d.o.o., PRES GLASS d.o.o., Eco projekt d.o.o., Bent excellent trgovina i usluge d.o.o., Šumarstvo Horvat d.o.o., Graditelj Huzjak d.o.o., Galon vode d.o.o, Ugostiteljski objekt „Turist“ (Naser Pajazit).

„Plan jest nabaviti preostala sredstva kako bismo mogli osigurati ormariće i za učenike nižih razreda“, izjavila je ravnateljica škole Goranka Štefanić.

 

Tekst: Sanja Habek

1 — 3
2 — 3
3 — 3
22.05.2024
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content