Menu

Vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić bio je gost Varaždinskih Toplica

Vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić bio je gost Varaždinskih Toplica u kojima je u srijedu, 16. siječnja, održao predavanje u sklopu javne tribine. Uvaženog gosta kardinala Vinka Puljića u Varaždinskim Toplicama su dočekali gradonačelnica Dragica Ratković sa zamjenikom Ivicom Čičkom, predsjednik Gradskoga vijeća Franjo Prstec, toplički župnik i dekan Varaždinskotopličkog dekanata vlč. Stjepan Mostečak, kao i varaždinski biskup Josip Mrzljak.

– Našim ljudima zanimljivo je slušati o životu Hrvata u BiH ponajprije stoga što često puta informacije koje dolaze do nas nisu istinite, a kardinal Puljić iz prve ruke može reći pravo stanje stvari. Osim toga, ovo je bila prilika da ljudi iz Varaždinskih Toplica, ali i cijele Varaždinske biskupije saznaju više o onima za koje je organiziran Tjedan solidarnosti i zajedništva s Crkvom i ljudima u BiH – rekao je pritom vlč. Mostečak.

Kardinal Puljić je zajedno s biskupom Mrzljakom i vlč. Mostečakom vodio i misno slavlje u župnoj crkvi sv. Martina u Varaždinskim Toplicama.

Na javnoj tribini je također najavljeno i da će kardinal Vinko Puljić još predsjedati misnim slavljima na Dan bolesnika, 11. veljače, najprije u Varaždinu kod franjevaca kapucina u 12 sati te ponovno u Varaždinskim Toplicama u kongresnoj dvorani hotela Minerva s početkom u 17 sati.

1 — 6
2 — 6
3 — 6
4 — 6
5 — 6
6 — 6
21.01.2019
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content